Daphne Deckers: “Je moet elkaar de ruimte kunnen geven”

Foto: VTM

25 jaar lang liefde en geluk delen met je partner, maar ook de minder mooie momenten, het is de dag van vandaag niet veel koppels meer gegeven. Daphne Deckers en haar man Richard Krajicek wel. Zij zijn volgend jaar 25 jaar getrouwd.

“Wij willen een groot feest geven, maar weten nog niet op welke manier. Richard en ik willen ook een mooie reis maken met de kinderen. Meestal plan je dat een hele tijd van tevoren. Door corona hebben wij daar nog niet echt een invulling aan gegeven. We wachten gewoon even op hoe de wereld erbij staat en dan kijken we wel wat wij gaan doen”, zegt Daphne in Party.

Richard zit niet in de showbizz en dat is wel een voordeel volgens Daphne. Dat ze zelf ook al jaren niet meer bij televisie werkt en alleen nog boeken schrijft thuis, is een deel van het geheim van hun huwelijk.

“Ik denk dat je moet mee veranderen met elkaar. Toen wij elkaar leerden kennen, was Richard proftennisser en ik model. Daarna werd ik televisiepresentatrice en hij toernooidirecteur. Weer wat later, werd ik schrijver en begon Richard met de Krajicek Foundation”, legt Daphne uit in Party.

Daphne en Richard vinden het belangrijk om elkaar wat ruimte te geven om alle fases van je leven door te maken en er samen aan te wennen. “Het belangrijkste is denk ik dat je goed begrijpt dat je twee verschillende personen bent met verschillende liefhebberijen en hobby’s. Maar dat je het toch het leukste vindt om samen dingen te doen en tegelijkertijd ook apart van elkaar dingen kunt doen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.