Bettina Holwerda: “Het hoeft niks spectaculairs te zijn”

Foto: Brunopress.nl

Romantischer dan het liefdesverhaal van Jim Bakkum en Bettina Holwerda kan niet. De twee leerden elkaar kennen terwijl ze beiden de hoofdrol speelden in de musical ‘Grease’ en ze werden hals over kop verliefd op elkaar.

Bettina kwam net uit een relatie en wilde eigenlijk liever niet meteen een nieuwe relatie. Maar dat was buiten Jim gerekend.

Hun liefdesgeluk werd de voorbije jaren bekroond met drie prachtige kinderen: zoon Lux en dochters Posy en Molly. En met die drie kinderen erbij heeft Bettina een fantastisch gezin, maar ook eentje dat hard werken is.

“Ik jongleer me suf om alle ballen hoog te houden”, citeert Story Bettina. “Maar we hebben veel mazzel met onze twee goede oppassen.”

Maar Holwerda moet ook toegeven dat de qualitytime met Jim erg zeldzaam is, en dat ze daar graag verandering in ziet komen. “Het hoeft helemaal niks spectaculairs te zijn, een weekendje weg naar Amsterdam of Groningen is ook al fijn”, glimlacht ze.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.